T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Nalân Kaynak Anadolu Lisesi

Nalân Kaynak Anadolu Lisesi Erasmus+ Akreditasyonu Projesi

Okulumuz Nalân Kaynak Anadolu Lisesi, Erasmus Akreditasyonuna sahip Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilen ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörlüğünde yürütülen 2021-1-TR01-KA121-SCH-000011430 numaralı proje kapsamında konsorsiyum üyesi olmuştur.

Bu proje kapsamında Okul Müdürümüz Akın ÜNAL liderliğinde, 

Abdurrahman EKİCİ 

Sevim Sinem ÇANKIR 

Bilge BOZBAY

Seden ERBAY adlı öğrenciler Macaristan 'ın Başkenti Budapeşte şehrinde 23 Mayıs 2022 – 27 Mayıs 2022 tarihlerinde STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) alanında Okul Eğitimi geliştirme deneyimi kısa dönem öğrenci grup hareketliliği faaliyetine katılacaktır. 

 

Projenin hedefi:

Okullarımızda sorgulama bilimsel düşünme, araştırma, buluş yapma ve üretkenlik becerilerini geliştirmeye yönelik STEM eğitim modelini yaygınlaştırmaktır. 

 

Öğrencilerimizin gelecekte çağı yakalaması ve değişen dünyaya uyum sağlaması açısından önemli bir yeri olan STEM eğitimi, önemli düzeyde bilgi birikiminin yanında eğitim olanakların iyileştirilmesini gerektirmektedir. Öğretmenlerin mesleki olarak STEM eğitim modeli hakkında beceri ve yetkinliklerinin artırılması, disiplinler arası çalışmaların teşvik edilmesi, STEM eğitimi için gerekli materyal ve kaynak desteğinin sağlanması, elde edilen tecrübelerin paylaşımı için farklı platformların oluşturulması ve bu platformlar ile iyi uygulamaların yaygınlaştırılması ve gerçekleştirilecek çalıştay, konferans, proje vb. etkinliklerin hedef kitleye ulaştırılması öncelikli hedeflerimiz arasındadır. 

19-05-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.05.2022 - Güncelleme: 19.05.2022 21:59 - Görüntülenme: 507
  Beğen | 0  kişi beğendi