Etiket Sonuçları: Nalan Kaynak

Kas

Okul dışı ögrenme etkinlikleri kapsamında Coğrafya öğretmenimiz Adem Keskin rehberliğinde felsefe öğretmeniniz Evrim Çetiner ve Kimya ögretmenimiz Süleyman İlal eşliğinde bir grup öğrencimiz Ornaz Vadisine inceleme gezisi yaptı. Farkındalık ve sorumluluk temalarının ön plana çıktığı gezide öğrencilerimiz çevre temizliği yaptı. Nalan Kaynak Anadolu Lisesi ailesi olarak kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Nalan Kaynak Anadolu Lisesi ailesi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 81. yıldönümünde saygı ve özlemle andık. Atamıza yakışır bir il programı gerçekleştirdik. Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezinde okulumuz tarafından hazırlanan Atatürk'ü Anma Programı ile anma etkinlikleri devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı "Bir Destandır Atatürk" konulu oratoryo sahnelendi. Anma etkinliğinde son olarak; İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk'ü Anma Haftası  resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Denizli Valisi Hasan Karahan ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Başta müzik öğretmenlerimiz olmak üzere, Bilişim teknolojileri öğretmenimize, Edebiyat öğretmenlerimize, Görsel sanatlar öğretmenlerimize, Tarih öğretmenlerimize, salonda aldığı görevini en iyi şekilde yapan tüm öğretmenlerimize, okul aile birliği başkanımıza, okul aile birliği üyelerimize, görev alan tüm öğrencilerimize, velilerimize ve destek personellerimize gösterdikleri özveri için teşekkür ederiz.

Ekm

Bağımsızlığımızın, özgürlüğümüzün ve demokrasimizin en büyük teminatı Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıldönümünde; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz...

Ekm

12. sınıf Öğrencilerimizle kahvaltıda buluştuk. Okul aile birliği üyelerimize ve emeği geçen 12. sınıf öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Hayırseverlerimiz Nalan Kaynak hanımefendi ve Mustafa Kaynak beyefendi okulumuzu ziyaret etti. Nalan Kaynak Anadolu Lisesi ailesi olarak kendilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz