Ekm

OKULUMUZDA YÜRÜTÜLEN ERASMUS PROJESİ YAYGINLAŞTIRMA FAALİYETLERİ KAPSAMINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.

Ekm

• Toplumcu gerçekçi sanatın öncülerinden Orhan KEMAL'in oğlu Işık ÖĞÜTÇÜ ile söyleşi gerçekleştirdik.

Ekm

25.10.2022 tarihinde gerçekleşen parçalı güneş tutulmasını öğrencilerimizle birlikte gözlemledik.

May

Okulumuz Nalân Kaynak Anadolu Lisesi, Erasmus Akreditasyonuna sahip Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibelendirilen ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinatörlüğünde yürütülen 2021-1-TR01-KA121-SCH-000011430 numaralı proje kapsamında konsorsiyum üyesi olmuştur.

Kas

Okulumuzda Tasarım Beceri Atölyeleri Spor Salonları kapsamında TBA standartları dışında bir adet Kapalı Spor Salonu bulunmaktadır.

Kas

Okulumuzda Tasarım Beceri Atölyeleri Açık Hava Sporları kapsamında TBA standartları dışında bir adet Halı Saha bulunmaktadır.

Kas

Okulumuzda Tasarım Beceri Atölyeleri Açık Hava Sporları kapsamında TBA standartları dışında bir adet Tenis Kortu bulunmaktadır.

Mrt

Öğrencilerimizin farklı yöresel kültürlerden öğrencilerle kaynaşması, bu kültürleri ve dolayısıyla ülkemizin zenginliklerini daha yakından tanımaları projenin temelidir.