Ock

Asamablaj Çalışmamız. "Artık malzemeleri atmıyoruz geri dönüştürerek sanat yapıyoruz". Nalan Kaynak Anadolu Lisesi ailesi olarak görsel sanatlar öğretmeniniz Ayşe Aslantürk'e ve öğrencilerimize farkındalık oluşturan bu güzel çalısmaları için teşekkür ederiz.

Ara

Pamukkale Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu ögretim üyesi Dr. Seher İşcan hocamızla 'İngilizce Kelime Ögrenme Teknikleri' üzerine seminer yaptık. Nalan Kaynak Anadolu Lisesi ailesi olarak değerli katkıları için hocamıza ve ingilizce zümremize teşekkür ederiz.

Kas

Bu gün Denizli Büyüksehir Belediyesi, "Minik Kalpler Can Dostlarımız İçin Atıyor" projesi kapsamında okulumuza köpek kulübesi ile bir can dostu getirdi.  Köpekleri gören ögrenciler büyük sevinç yaşarken projeyle hayvan sevgisinin küçük yaşta aşılanması hedefleniyor. Nalan Kaynak Anadolu Lisesi olarak bu proje için Büyükşehir belediye başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım 1928 tarihinde açılan Millet Mekteplerinde yaşlı, genç, çocuk, kadın demeden herkese yeni harflerle okuma yazma öğretilmiştir. Millet Mektepleri'nin açılışı ve Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

Kas

Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının  83. yıl dönümünde sevgi, rahmet, şükran ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Okul müdürümüz Dr. Yüksel Marım, 29 Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Ekm

Öğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere hazırlanan destek paketi "yardimcikaynaklar.meb.gov.tr" üzerinden erişime açıldı. Millî Eğitim Bakanlığı tüm sınıf ve kademelerde haftada beş gün yüz yüze eğitime devam ederken öğrenci ve öğretmenlere destek olmak üzere kaynak çeşitliliğini artırma kararı aldı. Karar çerçevesinde her ayın ilk haftası hazırlanan destek paketi açıklanacak. İlkokul 2. sınıftan 12. sınıfa, tüm öğrencilerin uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarını da telafi edebilmek için kapsamlı yardımcı kaynak destek paketi hazırlanacağını kaydeden Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 5000 soruluk ilk paketin erişime açıldığını belirtti.

Ağu

Tarihin altın sayfalarındaki yerini alan ve bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol gösteren Kurtuluş Savaşı, Türk Milletinin, ordusu ile birlikte Yüce Atatürk'ün önderliğinde yazdığı kahramanlık destanıdır. 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos 1922'de zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.

Ağu

43 farklı tematik alandan Türkiye geneli 10.187 okulumuzun sunmuş olduğu 180.969 alt proje, alanında uzman akademisyenlerimiz ve eğitimcilerimiz tarafından değerlendirildi.

Değerlendirme neticesinde okulumuzun projeleri destek almaya hak kazandı. Nalan Kaynak Anadolu Lisesi ailesi olarak başta okul müdürümüz Dr. Yüksel MARIM olmak üzere, proje yürütücümüz Mehmet KIRLI'ya, müdür yardımcımız Nafi TUKACI'ya ve  tüm Öğretmenlerimiz e teşekkür ederiz.

Tem

Nalan Kaynak Anadolu Lisesi ailesi olarak, her zaman her yerde #gelecegenefesolmakiçin ormanlaştırmaya hazırız.

Tem

9, Sınıfa kayıt olan öğrencilerimiz için hazırlanan dökümanlar yayınlanmıştır.

Tem

Nalan Kaynak Anadolu Lisesi ailesi olarak 2020 - 2021 Eğitim Öğretim Yılı okul birincimiz Zeynep Kavak'a başarılar dileriz.